Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com LA VIII CURSA INTERCOL·LEGIAL REUNEIX MÉS DE 200 PARTICIPANTS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

LA VIII CURSA INTERCOL·LEGIAL REUNEIX MÉS DE 200 PARTICIPANTS

El passat dissabte 22 d'abril, es va celebrar la 8a edició de la CURSA INTERCOL·LEGIA en la que van participar-hi més de dues-centes persones.

En un entorn incomparable, el circuit es va portar a terme en el Passeig Olímpic del Port Marítim de Barcelona, on es va poder gaudir d'una jornada assolellada i primaveral. La cursa va copsar l'objectiu d'aplegar els i les professionals dels col·legis professionals de Catalunya, acompanyats/des pels seus familiars i amics, en aquesta activitat esportiva.

A la pàgina web de la cursa trobareu el detall de les persones guanyadores, per categories i classificacions, i en uns dies es podran visualitzar les fotografies de la cursa d'enguany: http://www.cursaintercol.cat/ 

El COPEC per segon any consecutiu, juntament amb 18 col·legis i associacions de professionals més, va participar en l'organització de la cursa tot apostant per aquesta iniciativa. Us convidem a participar a tots els nostres col·legiats i col·legiades en les properes edicions. Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > LA VIII CURSA INTERCOL·LEGIAL REUNEIX MÉS DE 200 PARTICIPANTS

Ja coneixem la data de realització de la VIII CURSA INTERCOL·LEGIAL  2017: serà el dissabte 22 d’abril a les 9 hores. Te la perdràs?

La CURSA INTERCOL·LEGIAL  està organitzada per un conjunt de 19 col·legis i associacions de professionals de Catalunya, entre els que es troba el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, i és possible gràcies al suport com a patrocinador del Banc de Sabadell.

La cursa està oberta a la participació dels membres dels col·legis, així com de familiars, amics i els petits de casa.

La inscripció inclou la participació a la cursa, la samarreta tècnica, cronometratge per xip Championchip (amb xip propi o bé de lloguer), avituallament i la possibilitat de guanyar diversos obsequis: hi ha premis per als guanyadors de cada categoria, així com obsequis als que podran accedir tots els participants gràcies al sorteig final.

El recorregut exacte i tots els detalls es troben a la web www.cursaintercol.cat, al compte de Twitter @CursaIntercol i a través dels canals de comunicació dels col·legis organitzadors.


Ja podeu fer la vostra inscripció online fins el 21 d'abril de 2017. Us animem a començar a entrenar-vos!

Data de publicació: 26/4/2017