Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL PUNT AVUI- M.Concepció Torres ´Els apunts a Internet obren noves vies per a aprovar´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

EL PUNT AVUI- M.Concepció Torres "Els apunts a Internet obren noves vies per a aprovar"

EL PUNT AVUI- M.Concepció Torres "Els apunts a Internet obren noves vies per a aprovar" 09/03/17

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > EL PUNT AVUI- M.Concepció Torres "Els apunts a Internet obren noves vies per a aprovar"
M. Concepció Torres Sabaté
Secretària
Col·legi de Pedagogs de Catalunya


EL PUNT AVUI- M.Concepció Torres "Els apunts a Internet obren noves vies per a aprovar", a Cetrencada 

“'Aquestes intervencions són enriquidores i poden amplificar la perspectiva de l’entorn que tenen els estudiants'”, argumenta M. Concepció Torres, secretària de la Junta de Govern del Col·legi de Pedagogs i professora de la Universitat Rovira i Virgili. Malgrat la discrepància entre docents i universitaris sobre els beneficis d’aquesta pràctica, no es pot negar que l’aprenentatge a través de la xarxa és una constant en totes les aules i està en auge. Són pocs els estudiants que no treballen amb Internet." 

"Tanmateix, Torres insta a considerar Internet com un àmbit més en el traspàs de coneixements, però que no pot, en cap cas, convertir-se en el substitut del professorat. 'Abans el docent explicava els continguts i ja no hi havia res més a dir. Ara no és així, és aquí on la feina ha canviat. Des de la universitat s’ha de preparar els alumnes perquè sàpiguen trobar i triar millor la informació'”


Data de publicació: 9/3/2017