Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PRESENTACIÓ ´APRENDRE DE LLETRES.Literatura i pedagogia, vides paral·leles´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Parlaments actes

PRESENTACIÓ "APRENDRE DE LLETRES.Literatura i pedagogia, vides paral·leles"

PARLAMENT DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE


APRENDRE DE LLETRES. Literatura i pedagogia, vides paral·leles

Espai Calabria de Barcelona 10 de març de 2017


Benvingudes i benvinguts a aquesta tarda de pre-primavera en què celebrem un nou acte en el marc del 15 aniversari del Col·legi de Pedagogs, amb la presentació del llibre APRENDRE DE LLETRES. LITERATURA I PEDAGOGIA, VIDES PARAL·LELES, del doctor en pedagogia i professor de pedagogia internacional a la Universitat de Barcelona, Enric Prats. I ho fem en l’Espai Calàbria de l’Ajuntament de Barcelona que ens ha cedit les seves instal·lacions d’aquest espai comunitari molt a prop de la seu del COPEC.

Una presentació que fa el Col·legi de Pedagogs conjuntament amb Universitat Barcelona Edicions, dono la benvinguda a Meritxell Anton -Cap d’Edicions- que ens acompanya i a qui agraeixo la disponibilitat de col·laboració i la donació de 4 exemplars del llibre, un per a cadascuna de les SEUS del COPEC: a Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida, que permetrà tenir accés a APRENDRE DE LLETRES als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues d’arreu del país.

L’Enric és un pedagog de soca-rel i una persona compromesa amb l’educació  aquest llibre en dona fe, tal com ens diu l’Enric al llibre: “Si la literatura té el filòleg, l’educació té el pedagog, oficis de crítica i observació. I aquest és un llibre de pedagogia, de teoria de l’educació...”, molt d’acord Enric perquè a vegades ens oblidem que la pedagogia és la ciència de l’educació i és important identificar conceptualment la PEDAGOGIA, com diu el nostre president de la Comissió de Deontologia “la pedagogia és a l’educació el que la medicina és a la salut”

Gràcies Enric per la disponibilitat i generositat acceptant presentar el teu últim llibre al teu Col·legi, per a tots i totes és un goig que ho facis justament aquest any en què celebrem 15 anys de COPEC, gràcies també per aportar el teu coneixement pedagògic formant part de les comissions que estan elaborant l’aportació institucional del COPEC al projecte ARA ÉS DEMÀ, del Consell Escolar de Catalunya, que coordina la nostra vicepresidenta.

No entraré en més detalls del llibre ni de l’autor, això ens ho farà M. Concepció Torres, la nostra secretària de la Junta de Govern i responsable dels estudis de pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili, gràcies Conxa per la glosa introductòria d’aquesta presentació, tens la paraula...

Rosa Rodríguez i Gascons
Presidenta
 

Data de publicació: 10/3/2017