Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PRESENTACIÓ ESTUDI GTJJ: “SÈRIES INFANTILS. Una aproximació d’anàlisi pedagògica” | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Parlaments actes

PRESENTACIÓ ESTUDI GTJJ: “SÈRIES INFANTILS. Una aproximació d’anàlisi pedagògica”

PARLAMENT D’INAUGURACIÓ DE LA PRESENTACIÓ DE L’ESTUDI

“SÈRIES INFANTILS. UNA APROXIMACIÓ D’ANÀLISI PEDAGÒGICA”

BARCELONA, 16/12/2016

Molt bona tarda, moltes gràcies pel suport que ens feu acompanyant-nos aquesta tarda. Estem contents perquè avui es presenta l’estudi “SÈRIES INFANTILS. Una aproximació d’anàlisi pedagògica”, un estudi sobre les sèries que veuen els nostres infants i els valors que se’n desprenen, un treball de recerca i d’anàlisi que ha fet el Grup de Treball Joc i Joguina del Col·legi de Pedagogs de Catalunya al llarg de més de dos anys.

Estudi que ANNA FERRÉ coordinadora del Grup de Treball Joc i Joguina i M. VICTÒRIA GÓMEZ, vicepresidenta del COPEC, han coordinat i dirigit respectivament, elaborant i donant forma al projecte de recerca que avui conclou i es presenta en societat.

Com podreu veure, en l’estudi es posa de relleu la importància que la família acompanyi l’infant en la visualització de les sèries infantils i en la tria del joc i la joguina, atès l’impacte que tenen en el seu desenvolupament. D’això ens en parlaran abastament tant Anna Ferré que ha coordinat el projecte i ha portat el pes de la discussió en el GTJJ, en la recollida de dades, en les fonts d’informació... i M. Victòria que ha fet una excel·lent tasca dirigint el projecte des dels seus inicis que ha dotat de rigor aquest treball.

Avui estem doblement contents. D’una banda, es conclou un altre projecte d’un dels Grups de Treball del Col·legi de Pedagogs, en aquesta ocasió del Grup de Treball de Joc i Joguina. I, d’altra, el COPEC estrena segell editorial “SÈRIES INFANTILS. Una aproximació d’anàlisi pedagògica”, serà el primer llibre que es publica com a COPEC, de molts que han de venir, en el marc de la Col·lecció “Parlem de Pedagogia”.

El segell editorial, pren així el nom de l’espai d’opinió creat pel Consell Social l’any 2011, i que a data d’avui té més de 50 articles publicats en el blog del Col·legi.

Per concloure, vull agrair a Anna, coordinadora del Grup de Treball Joc i Joguina, per la seva implicació, compromís i bon fer en el desenvolupament de l’estudi, i a M. Victòria, vicepresidenta i responsable dels Grups de Treball, pel seu guiatge, suport i direcció en el projecte.

Com a presidenta, em sento molt orgullosa dels Grups de Treball del COPEC, formats per col·legiats i col·legiades que, des de l’altruisme i l’amor a la pedagogia, són grups de recerca que generen coneixement pedagògic i esdevenen el motor del Col·legi. Aquí en tenim una mostra.

Salut, País i Pedagogia!

Rosa Rodríguez i Gascons
Presidenta


Data de publicació: 16/12/2016