Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com RAC1- Victòria Gómez: ´Les joguines de Nadal´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Ràdio

RAC1- Victòria Gómez: "Les joguines de Nadal"

RAC1- Victòria Gómez: "Les joguines de Nadal" 18/12/16

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > RAC1- Victòria Gómez: "Les joguines de Nadal"
Victòria Gómez Serés
Vicepresidenta
Col·legi de Pedagogs de CatalunyaRAC1- Victòria Gómez: "Les joguines de Nadal" 18/12/16 , a Informatius 14/15. Del minut 43:00 al 52:42. 

Els Pedagogs recomanen que rebin només entre 3 i 4 joguines durant les festes de Nadal.

Des del Col·legi Professional alerten que regalar massa coses fa que els petits no aprenguin a valorar-les, per això els especialistes recomanen fer la carta als reis, al tió o al pare Noel amb previsió i de forma ordenada.

Entre les joguines que els nens reben, n’hi ha d’haver la que més ens agraden i que fa temps que demanen, ja que l’esperen amb il·lusió . Abans d’escriure la carta s’ha de fer una previsió de tot el que vol i necessita el nen i, si cal, dosificar els regals al llarg de l’any.

“Els adults ens emocionem i, per tant, regalem pensant que tinguin moltes joguines, d’aquesta manera seran molt feliços, quan en realitat als nostres fills el que més els interessa i el que recordaran quan siguin grans no serà aquelles joguines amb les que van estar jugant o quines van tenir sinó el temps que nosaltres com a pares vam dedicar a jugar amb ells.”

Data de publicació: 18/12/2016