Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com BTV Ràdio - N.Pedrós: ´Com podem triar les joguines més adequades pels nostres infants?´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Ràdio

BTV Ràdio - N.Pedrós: "Com podem triar les joguines més adequades pels nostres infants?"


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > BTV Ràdio - N.Pedrós: "Com podem triar les joguines més adequades pels nostres infants?"Núria Pedrós Pons

Membre de la Xarxa d'Experts

Col·legi de Pedagogs de Catalunya


BTV Ràdio - "Com podem triar les joguines més adequades pels nostres infants?" 

“L’hora d’escollir joguina és un moment complicat perquè els nens volen moltes coses i els pares de vegades no saben ben bé què destriar.”

“Com que malauradament els grans magatzems i botigues fan ofertes des del mes de novembre, els reis (pares) necessiten saber què demanen i la carta s’ha de fer molt aviat (...) perquè els pares volen aprofitar aquests moments més econòmics.”

“Els nens veuen molt la televisió i aleshores demanen allò que els hi entra per la vista, el que surt per la televisió, el que envien els catàlegs a casa, el que hi ha a les botigues, etc. Ells veuen colors, veuen moviment, caixes, i tot ho volen. Potser no és el que més els convé, ni el que més útil els hi és, ni el que ens va bé tenir a casa. El nen pot demanar una gran cabana d’indis o una bateria, i en un piset de 60m2 no hi cap. Els nens, no sempre el què demanen és el més adient.”


Data de publicació: 16/12/2016