Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com LAINFORMACIÓN.COM - ´Els nens que imiten els personatges de les sèries es relacionen amb més dificultat´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

LAINFORMACIÓN.COM - "Els nens que imiten els personatges de les sèries es relacionen amb més dificul

LAINFORMACIÓN.COM - "Els nens que imiten els personatges de les sèries es relacionen amb més dificultat" 16/12/16

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > LAINFORMACIÓN.COM - "Els nens que imiten els personatges de les sèries es relacionen amb més dificultat"

La meitad dels nens que imiten als personatges de les sèries infantils que veuen es relacionen amb més dificultat amb els seus companys i professors que la resta. Mentre, la sèrie més demandada aquest últim any és La Patrulla Canina,un espai de dibuixos animats que aporta valors de companyerisme i l'amistat, i la majoria dels més petits creuen que els dibuixos animats ensenyen a no discutir per coses mínimes i ajudar als demés.

Així es desprén de l'estudi Sèries infantils. Una aproximació d’anàlisi pedagògica, elaborat per les pedagogues Anna Ferré Caraballo i Victòria Gómez Serés, que formen part del Grup de Treball de Joc i Joguina del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, en el que s'han analitzat al detall i a través d'enquestes les sèries que veuen els nostres fills i els valors que transmeten.


Data de publicació: 16/12/2016