Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com DIARI ARA - M. Concepció Torres: ´No pressionis el teu fill, acompanya’l´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

DIARI ARA - M. Concepció Torres: "No pressionis el teu fill, acompanya’l"

DIARI ARA - M. Concepció Sabaté: "No pressionis el teu fill, acompanya’l" 26/11/16

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > DIARI ARA - M. Concepció Torres: "No pressionis el teu fill, acompanya’l"
M. Concepció Torres Sabaté
Secretària
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
DIARI ARA CRIATURES M. Concepció Sabaté:"No pressionis el teu fill, acompanya’l", per Arnau Garcia.

"'Que el meu fill sigui molt ric i si pot ser famós' és un dels desitjos, expressat amb més o menys intensitat o contundència, més comuns entre molts pares d’avui en dia, segons la secretària del Col·legi de Pedagogs, Maria Concepció Torres. Però no és cosa només d’ara, sempre ha sigut així, tal com assenyala l’experta en educació. Tradicionalment sempre s’ha buscat que els fills fessin un pas endavant respecte als pares, segons Torres: 'Moltes famílies volen que les seves criatures tinguin un nivell d’ofici superior al que tenen ells actualment i, per tant, més diners o, en casos concrets, que segueixin el negoci familiar'".

"Entre molts altres errors freqüents, un dels més greus és comparar contínuament un nen amb els seus companys de classe, germans o altres familiars, i oblidar que cada criatura és un món. En aquest sentit, Maria Concepció Torres explica que quan pregunta als pares per les qualitats que admiren de les seves criatures molts se sorprenen, perquè la visiten amb la intenció de comunicar només els problemes i el que els preocupa. Però aquesta pregunta inesperada molts cops serveix perquè els pares facin una reflexió, 'i obrin la mirada que tenen cap al seu fill', que, en tots els casos, serà singular i especial."


Data de publicació: 26/11/2016