Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com LA VANGUARDIA - ´El Col·legi de Pedagogs completa la seva representació a Catalunya amb la seu a Lleida´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

LA VANGUARDIA - "El Col·legi de Pedagogs completa la seva representació a Catalunya amb la seu a Lle

LA VANGUARDIA - "El Col·legi de Pedagogs completa la seva representació a Catalunya amb la seu a Lleida" 20/11/2016Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > LA VANGUARDIA - "El Col·legi de Pedagogs completa la seva representació a Catalunya amb la seu a Lleida"


Rosa Rodríguez, presidenta, i Jordi Viladrosa, representant de COPEC-LLEIDA, a la inauguració de la seu lleidatana
El Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) ha inaugurat la seva seu de Lleida, amb el que aquest òrgan col·legial compta ja amb representació a tot el territori català.

 

La presidenta del COPEC, Rosa Rodríguez Gascons, ha explicat a Efe que, tot i que Lleida "no tingui facultat de Pedagogia", la demarcació compta amb professionals de la pedagoga i la psicopedagogia"als que s'ha de donar en cobertura".


Fins ara la representabilitat del col·legi l'ostentava la vicepresidenta de l'entitat, Maria Victoria Gómez, qui ha "mantingut viva la flama de la representació institucional de la pedagogia a Lleida", segons la presidenta del Col·legi de Pedagogs.


De l'activitat a Lleida, Rodríguez ha destacat les "sinèrgies" entre el COPEC i el teixit empresarial i professional d'aquestes comarques, representat per la Confederació d'Empresaris de Lleida (COELL).


A l'actualitat, el COPEC compta amb 64 col·legiats a Lleida, 116 a Girona, 766 a Barcelona i 154 a Tarragona i a la seva organització geogràfica està estucturada en vocalies, "per garantitzar la representativitat com a Col·legi Professional a tot el territori català", ha explicat Rodríguez Gascons.


Aquesta estructura permet participar, debatre, analitzar, crear conoeixement i identificar l'exercici professional de la pedagogia en tot el territori català i als tres contextos on s'ubica actualment el pedagog, que són l'educatiu, el social i el món de l'empresa.


El 2001 el Parlament de Catalunya va aprovar la Llei de creació per a la constitució del Col·legi de Pedagogs de Catalunya i a l'any següent va ser aprovada l'assemblea constituent del Col·legi, els seus estatus i va ser escollida la Primera Junta de Govern. 


Data de publicació: 20/11/2016