Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com DIARI ARA - Victòria Gómez Serés: ´El retorn del consumisme´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

DIARI ARA - Victòria Gómez Serés: "El retorn del consumisme"

DIARI ARA - Victòria Gómez Serés: "El retorn del consumisme" 20/11/2016

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > DIARI ARA - Victòria Gómez Serés: "El retorn del consumisme"



Victòria Gómez Serés
Vicepresidenta
Col·legi de Pedagogs de Catalunya




DIARI ARA: DOSSIER -  M. Victòria Gómez Serés: "El retorn del consumisme", de Mariona Folguera

Els patrons de consum d’abans de la crisi reneixen, segons els experts, i el Nadal en serà la prova, amb l’ingredient afegit del boom del comerç electrònic. 

“De fet, Victòria Gómez, vicepresidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, considera que la tecnologia desconnecta els joves del món perquè no la utilitzen per informar-se.  Enmig d’aquesta realitat, l’educació és el fonament d’on pot néixer el canvi. Gómez sosté que ‘el consumisme és una qüestió d’educació familiar’, que s’inculca a casa i que es reforça a les escoles quan difonen la consciència ciutadana. Tot i això, l’experta reconeix que és una lluita constant i difícil. ‘Als nens ja se’ls està bombardejant per totes les vies amb la pròxima campanya, la de Nadal’, posa com a exemple la pedagoga, que avisa: ‘S’hauria d’evitar l’agressivitat de les campanyes que provoquen que els més petits demanin objectes sense necessitar-los’.”


Data de publicació: 21/11/2016