Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Programa Metropolità d´Educació per a la Sostenibilitat | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > Programa Metropolità d´Educació per a la Sostenibilitat


L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) presenta el Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat (PMES) 2016-2017, un recull d'activitats que tenen com a finalitat sensibilitzar i educar sobre el medi ambient fomentant hàbits sostenibles i promocionant el pensament crític.

El PMES proposa més de 120 activitats durant tot el curs que treballen diverses temàtiques com el canvi climàtic, l’energia i la salut ambiental, el cicle de la matèria i els residus o el cicle integral de l’aigua.

A través d’aquest programa, l’AMB pretén oferir activitats que no estiguin basades només en els beneficis econòmics, sinó que també tinguin en compte aspectes com els costos ambientals i energètics o les emissions de diòxid de carboni a l’atmosfera. 


El PMES aposta per integrar les TIC i les xarxes com una oportunitat per arribar a la societat actual, mantenint la voluntat d’innovar en les metodologies didàctiques i pedagògiques.

Les activitats són sense cost i estan obertes a tothom. Pots consultar el programa en el següent enllaç.


Data de publicació: 25/10/2016