Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com BTV Ràdio – Àngela Carrasco, membre de la xarxa d´experts COPEC ”Jugar a l’aire lliure´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Ràdio

BTV Ràdio – Àngela Carrasco, membre de la xarxa d'experts COPEC ”Jugar a l’aire lliure"

BTV Ràdio –  Àngela Carrasco, membre de la xarxa d'experts COPEC: "Jugar a l’aire lliure" - 13/10/16

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > BTV Ràdio –  Àngela Carrasco, membre de la xarxa d´experts COPEC ”Jugar a l’aire lliure"


Àngela Carrasco

Pedagoga col·legiada
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
BTV Ràdio –  Àngela Carrasco, membre de la xarxa d'experts COPEC: ”Jugar a l’aire lliure", a "La tarda de Barcelona"

Segons un estudi, els infants catalans passen menys d’una hora al dia a l’aire lliure i un 55% dels pares i mares asseguren que no tenen temps per jugar amb els seus fills.

“L’educació a l’aire lliure proporciona oportunitats úniques a l’infant. Viuen experiències, i aventures de descobriment desenvolupant la imaginació, es troben una mica a si mateixos, tant si juguen entre iguals com amb la família, amb els educadors o professors. En un espai lliure es poden fer activitats programades, el joc lliure és una gran eina pedagògica per al desenvolupament i per l’aprenentatge dels nens.”

“No podem privar al nen d’un entorn natural, i és necessari potenciar iniciatives com el dia de les aules al aire lliure, perquè posen de relleu la importància de descobrir, explorar, que estiguin una mica fora del context habitual (a casa, a l’escola). Fora poden descobrir la natura, poden ser més creatius, inventar-se coses, inspirar-se, etc.”


Data de publicació: 13/10/2016