Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Els Grups de Treball del COPEC tanquen el curs 2015/2016 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > Grups de recerca del COPEC

Els Grups de Treball del COPEC tanquen el curs 2015/2016

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Grups de Recerca > Els Grups de Treball del COPEC tanquen el curs 2015/2016


El passat dissabte 16 de juliol es va portar a terme la cinquena trobada de coordinador@s dels GRUPS DE TREBALL del Col·legi de Pedagogs, en la què es va tancar el curs 2015/2016, fent una valoració positiva de la feina feta i presentant expectatives i projectes de futur.

 

La finalitat de les trobades de coordinadors/es dels GT és disposar d’un espai per compartir i valorar la feina feta durant el darrer semestre, tot aprofitant per presentar els nous projectes i expectatives futures. D’aquesta darrera reunió en destaquem els següents punts de cada grup:


  • GT JOC I JOGUINA, coordinat per Anna Ferré: finalització estudi sobre les Sèries Infantils, per a la seva publicació al desembre.
  • GT SALUT, TERAPÈUTICA I QUALITAT DE VIDA, coordinat per Carles Cano: desenvolupament estudi teòric/conceptual per presentar les bases de la pedagogia enfocada a la salut.
  • GT ORIENTACIÓ, coordinat per Juan Llanes: finalització estudi anàlisi funcions i competències orientador/a, dels plans estudi i de les borses d’ocupació.
  • GT PEDAGOGIA SOCIAL, coordinat per Pilar Morral: finalització document sobre el pedagog/a en atenció a la infància i a l’adolescència (EAIA) i desenvolupament document sobre el pedagog/a en intervenció en acolliments i adopcions. Participació en el II Congrés de Serveis Socials.
  • GT MEDIACIÓ, coordinat per Joan Gamero: A partir del setembre hi haurà un canvi de coordinació del GT Mediació, sent Marta Mozo la nova coordinadora. Finalització document sobre Competències Professionals en la Formació en Mediació.
  • GT ALTES CAPACITATS, coordinat per Mónica Fernández: Inici estudi sobre les altes capacitats i els trastorns comòrbids, centrats en el TDAH, en el diagnòstic i la detecció, i la correlació per falta de diagnòstic o excés.
  • GT PEDAGOGIA I ESCOLA, coordinat per Pilar Roca: finalització estudi sobre les Funcions i competències del pedagog/a en el nostre sistema educatiu (Educació Primària i Educació Secundària).
  • GT PEDAGOGS SENSE FRONTERES, coordinat per Eric Díaz: cercar complicitats amb entitats de cooperació per al desenvolupament per col·laborar conjuntament en projectes educatius arreu.

Es pot consultar el moviment i activitat dels GRUPS DE TREBALL als FÒRUMS PEDAGÒGICS

 

Els coordinador@s van posar sobre la taula la necessitat de continuar potenciant i fomentant els espais de participació i intercanvi dels col·legiats/des des dels diferents grups de treball, promovent les reunions presencials i, també, la dinamització dels fòrums virtuals de cada GT des de la pàgina web del Col·legi, com a mitjà per arribar arreu del territori sense limitacions de temps ni d’espai.

En nom de la Junta de Govern, faig arribar un especial agraïment i felicitació als coordinador@s, per la feina feta i per la implicació i esforç en fomentar la creació de coneixement pedagògic i promoure la participació en les plataformes de difusió del COPEC. És important recordar que els grups de treball són el motor del COPEC, treballant en pro del perfil del pedagog/a i psicopedagog/a des de la seva àrea professional d'intervenció, fent visible el Col·legi i la Pedagogia.

L’activitat dels Grups de Treball es reprendrà a partir del 12 de setembre, properament es penjarà a la web el calendari per a què pugueu consultar el detall de les properes reunions i planificar les vostres agendes.

Bones Vacances d’Estiu!

 
Victòria Gómez Serés
Vicepresidenta
Responsable dels Grups de Treball
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

Data de publicació: 12/8/2016