Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ESTIU 2016: BON I MERESCUT DESCANS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

ESTIU 2016: BON I MERESCUT DESCANS

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > ESTIU 2016: BON I MERESCUT DESCANS

Benvolgudes i benvolguts,

Ens preparem per al descans d'estiu satisfets pels deures fets amb la il·lusió i el compromís que ens caracteritza a tot@s els col·legiats i col·legiades, cadascú des de les seves possibilitats, per a què el COPEC segueixi evolucionant i la PEDAGOGIA tingui el lloc destacat, que li pertoca, dins i fora de les nostres contrades.

Un dels més importants ha estat la inauguració de la SEU a GIRONA i la consolidació de l'atenció setmanal a COPEC-GIRONA (dimarts) i a COPEC-TARRAGONA (dijous). Fites assolides que culminen la feina feta des dels inicis del Col·legi, amb el desig que aviat es pugui fer també a COPEC-LLEIDA.

Un altre ha sigut la presentació del COPEC al nou Govern català a qui s'ha reclamat -un cop més- major presència del pedagog/a i psicopedagog/a en els contextos professionals on li correspon ser-hi. Amb el missatge de seguir col·laborant amb les institucions catalanes per preservar la identitat, la cultura i la llengua del nostre país, treballant des de la pedagogia i la psicopedagogia per l'educació, en el seu sentit més ampli.

Ara toca descans, fem o no vacances, perquè l'estiu ens fa baixar el ritme i incorporar activitats diferents a la quotidianitat. Gaudim-ho tot el que puguem.

Molt Bon Estiu!

Rosa Rodríguez i Gascons

Presidenta
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

Data de publicació: 1/8/2016