Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com TVE1 - Jordi Puig: ´Temps de vacances, temps per educar els nens en família´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Televisió

TVE1 - Jordi Puig: "Temps de vacances, temps per educar els nens en família"

TVE1  - Jordi Puig: "Temps de vacances, temps per educar els nens en família" 24/07/2016

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > TVE1 - Jordi Puig: "Temps de vacances, temps per educar els nens en família"


Jordi Puig Voltas
President Consell Social
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

TVE1  - Jordi Puig: "Temps de vacances, temps per educar els nens en família" a l'Informatiu.

Els mesos d'estiu pares i fills passen més temps junts. Durant les vacances, doncs, poden sorgir friccions, discussions la típica rebequeria a vegades difícil de gestionar. Hem demanat consell a pedagogs i educadors infantils sobre què cal fer. Asseguren que els càstigs no ens ajudaran i recomanen guanyar-se la confiança dels fills. Jordi Puig, president del Consell Social del Col·legi de Pedagogs ens en parla:

“El que hauríem de fer és acompanyar-los, estar amb ells i, a les situacions difícils, en les quals nosaltres hauríem d’acompanyar-lo, intentar reconduir situacions que a vegades són complexes.”

“Que no ens trobi de sorpresa que ens organitzem per marxar i no s'ha dit res als nostres fills. Això voldria dir que no es compta amb ells. S'ha de comptar amb els nostres fills i filles i prendre decisions tots junts.”


Data de publicació: 24/7/2016