Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPE Catalunya i Andorra - Victòria Gómez - Deures si o deures no? L´estiu genera debat! | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Ràdio

COPE Catalunya i Andorra - Victòria Gómez - Deures si o deures no? L'estiu genera debat!

COPE Catalunya i Andorra - Victòria Gómez - "Deures si o deures no? L'estiu genera debat!" - 14/07/2016

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > COPE Catalunya i Andorra - Victòria Gómez - Deures si o deures no? L´estiu genera debat! 


Victòria Gómez Serés
Vicepresidenta
Col·legi de Pedagogs de Catalunya


COPE Catalunya i Andorra -La Tarda: "Deures si o deures no? L'estiu genera debat!"

Deures si o deures no? L'estiu genera debat! Els pedagogs catalans han aconsellat que millor fer activitats complementàries. Victòria Gómez, vicepresidenta COPEC (Col·legi Pedagogs Catalunya).

“Amb activitats complementàries volem dir activitats que provoquin un aprenentatge significatiu, però que surtin del tradicional llibre o quadern d’estiu”

“A part d’allò que podem opinar els pedagogs també està el que opinen els pares.(...) De la mateixa manera que els adults descansem de les nostres feines, els nens han de descansar de la seva, però paral·lelament a això, aquests nens han de continuar mantenint cada dia una activitat intel·lectual,(…)Per tant és bo que facin activitats que siguin de descobriment, investigació, creativitat, esport, etc.(...)

“Un infant que està a primària i que ha superat be el curs, és un nen/a que, per exemple, fent operacions de càlcul del dia a dia a casa: anar a comprar, treure entrades per anar al circ…farà activitats lúdiques i divertides que són d’aprenentatge. Una altra cosa és un adolescent de Secundària que no ha superat alguna asignatura, aquí l’alerta és diferent, aquest noi/a tindrà un examen de recuperació al setembre i el professor amb bon criteri li haurà donat deures per anar repassant la matèria que li donarà valor per quan faci l’examen, aquest deures s’han de fer.”

Data de publicació: 14/7/2016