Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com La FMRPC en el seu 30 aniversari, estrena nova presidència. | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

La FMRPC en el seu 30 aniversari, estrena nova presidència.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > La FMRPC en el seu 30 aniversari, estrena nova presidència.

El Col·legi de Pedagogs vol fer arribar l’enhorabona i suport a la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC), per 30 anys de debat i anàlisi amb tota la comunitat educativa, per la renovació i la innovació pedagògica i pel nou repte que assumeix la nova presidenta, Pilar Gargallo Otero.

La FMRPC agrupa associacions del professorat i educadors/es del nostre país que tenen l’objectiu d’impulsar la renovació, la innovació i la millora educativa a través de projectes.

És per això que la voluntat del Col·legi és la de poder col·laborar amb la Federació en l’impuls de la innovació i la millora educativa en la què el Col·legi de Pedagogs hi està implicat i compromès. Des de la Vocalia de Girona es participa, des del 2013, en les Jornades “Repensem l’Escola” organitzades per els  Moviments de Renovació Pedagògica de Girona.

Des del COPEC desitgem a la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica molts més anys d'èxits i d'esforços pel creixement de la Pedagogia.

Data de publicació: 13/6/2016