Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com SEU COPEC-TARRAGONA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Tarragona

SEU COPEC-TARRAGONA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > SEU COPEC-TARRAGONA


El 2005 es va inaugurar la seu de COPEC-TARRAGONA a l’Hotel d’Entitats, on s'oferia atenció quinzenal als col·legiats i col·legiades de les comarques tarragonines fins el 2011 quan, per qüestions tècniques, es va haver d’interrompre aquest servei d’atenció.

 

El mateix any, el 2011, la seu de COPEC-TARRAGONA es traslladà a les instal·lacions d’Òmnium Cultural, on es manté la seva seu en l’actualitat i on s’ha continuat l’activitat del Col·legi a Tarragona.

 

El passat 21 d’abril, amb l’activitat del CONTACONTES en el marc de Tarragona Saludable, es va reactivar l’atenció col·legial de forma periòdica a la seu de COPEC-TARRAGONA, tots els dijous a la tarda, de 15 a 18:30 h.

 

L’objectiu principal del Col·legi és oferir una millor atenció als col·legiats i col·legiades de les comarques tarragonines i disposar d’un espai de trobada. Comptarem amb atenció per a què vingueu a visitar-nos i ens feu arribar els vostres dubtes, inquietuds, projectes i idees.

 

Us recordo l'adreça de COPEC-TARRAGONA, la vostra seu, que estarà a la vostra disposició tots els dijous a partir del 5 de maig:

 

Rambla Nova, 12, 1. 2.  - 43004 Tarragona

ON SOM: http://pedagogs.cat/reg.asp?4=s&id=182&i=ca

 

Moltes gràcies per formar part d’aquest projecte.

 

Jèssica Casas

Vocal de Tarragona

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

www.pedagogs.cat


Data de publicació: 2/5/2016