Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Diari de Tarragona - M. Concepció Torres: ´Mètodes d’aprenentatge vers la millora educativa´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

Diari de Tarragona - M. Concepció Torres: "Mètodes d’aprenentatge vers la millora educativa"

Diari de Tarragona - M. Concepció Torres: "Mètodes d’aprenentatge vers la millora educativa" - 25/02/16

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > Diari de Tarragona - M. Concepció Torres: "Mètodes d’aprenentatge vers la millora educativa"


M. Concepció Torres Sabaté
Secretària
Col·legi de Pedagogs de CatalunyaDiari de Tarragona - M. Concepció Torres: "Mètodes d’aprenentatge vers la millora educativa" 

"Cada vegada més busquem fórmules metodològiques que facilitin que tots els infants i adolescents puguin realitzar el seu aprenentatge acadèmic, sobretot, de forma més exitosa. És cert que no existeix cap fórmula màgica que resolgui totes les dificultats d’aprenentatge, però la gran diversitat de propostes pedagògiques que té el mercat educatiu ens pot ajudar molt a utilitzar aquestes estratègies com a eines facilitadores de l’aprenentatge dels nostres alumnes."


"La manera de treballar de molts mestres i pedagogs inspirats en l’Escola Nova amb metodologies participatives i actives, on l’alumne era el centre del procés d’aprenentatge, es reflecteix en moltes de les noves propostes educatives que actualment trobem en algunes escoles."


Data de publicació: 25/2/2016