Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com DIARI DE GIRONA: ´El Col·legi de Pedagogs obre seu a Girona´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

DIARI DE GIRONA: "El Col·legi de Pedagogs obre seu a Girona"

DIARI DE GIRONA: "El Col·legi de Pedagogs obre seu a Girona" 31/1/16

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > DIARI DE GIRONA: "El Col·legi de Pedagogs obre seu a Girona"


Marta Pagès Rams                                                          
Vocal de Girona
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

Rosa Rodríguez Gascons
Presidenta
Col·legi de Pedagogs de CatalunyaMarta Pagès, representant de COPEC-GIRONA i Rosa Rodríguez, presidenta, durant la inauguració de la seu de Girona.
El Col·legi Oficial de Pedagogs de Catalunya ha obert seu a Girona, al número 4 del carrer Ibèria, amb l'objectiu de donar més projecció a aquest col·legi professional i a la pedagogia a les comarques gironines.

La inauguració de l'acte realitzat ahir al matí va anar a càrrec de la presidenta del Col·legi de Pedagogs, Rosa Rodríguez, i la vocal de COPEC-Girona, Marta Pagès. Ambdues van destacar l'orgull que suposa per a l'entitat el fet de disposar de la nova seu, ampliant la xarxa del Col·legi per tot el territori català, objectiu de l'actual Junta de Govern del COPEC. 

Les dues responsables del Col·legi de Pedagogs també van remarcar que amb la nova seu es podrà millorar l'atenció dels col·legiats de les comarques gironines i, alhora, es disposarà d'un espai físic que permetrà organitzar esdeveniments a Girona. 

En el marc de l'acte es van presentar els Grups de Treball (GT) del COPEC. Els seus coordinadors van donar a conèixer els projectes i l'activitat que s'han dut a terme durant el 2015. En aquest sentit, van intervenir Pilar Morral, coordinadora del GT Pedagogia Social; Pilar Roca, coordinadora del GT Pedagogia i Escola; Mónica Fernández, coordinadora del GT Altes Capacitats; Joan Gamero, coordinador del GT Mediació; i Anna Ferré, coordinadora del GT Joc i Joguina.


Data de publicació: 1/2/2016