Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PARLAMENT PRESENTACIÓ GT: ACTE INAUGURACIÓ COPEC-GIRONA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca > Grups de recerca del COPEC

PARLAMENT PRESENTACIÓ GT: ACTE INAUGURACIÓ COPEC-GIRONA


PARLAMENT PRESENTACIÓ DELS GRUPS DE TREBALL DEL COPEC


PER PART DE LA VICEPRESIDENTA 


ACTE INAUGURACIÓ COPEC-GIRONA 30/01/16

 

Els Grups de Treball del Col·legi de Pedagogs de Catalunya estan formats per col·legiats i col·legiades, estudiants afiliats i afiliades amb interessos comuns al voltant d’especialitats professionals. Aquests esdevenen espais de reflexió, investigació, innovació i reivindicació professional.

L’actual Junta de Govern aposta fort en la creació i impuls dels Grups de Treball perquè els considera espais que generen coneixement i a la vegada poden copsar les necessitats immediates d’aquesta societat que evoluciona dia a dia. També, els Grups de Treball, amb les seves produccions i estudis fan visible el COPEC al mateix temps que defensen la professió pedagògica tan polivalent. Els Grups de Treball són també punta de llança per a noves generacions en descobrir nous camps professionals per als pedagogs i pedagogues del nostre país.

Cada Grup de Treball està liderat per un Coordinador/a, les funcions del qual són:

  • Definir els objectius del Grups.
  • Convocar les reunions mitjançant un calendari conegut pels membres del Grup.
  • Enviar a Secretaria l’ordre del dia o col·locar-la directament al seu espai fòrum.
  • Aixecar acta de cada convocatòria i enviar-la o penjar-la al fòrum.
  • Fer alguna aportació tipus article a la web o revista del COPEC.
  • Informar a la Junta de Govern, cada tres mesos, del treball que es desenvolupa en el si del Grup.

Cada Grup de Treball disposa d’un espai Fòrum a través del qual circula la informació. És un espai molt interessant pels col·legiats/des que formen part d’un grup però que no poden assistir a les reunions per continuar treballant, estar al corrent i aportar comentaris. En aquest moment el COPEC compta amb els següents Grups de Treball:

Els Grups de Treball són braços llargs de la Pedagogia que apropen al Col·legi a les realitats professionals canviants de la societat, la millor manera de visionar el treball dels Grups de Treball és escoltant les Presentacions que els coordinadors/es han preparat.


Moltes gràcies.

                              

Victòria Gòmez Serés
Vicepresidenta
Responsable dels Grups de Treball
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
 
Girona, 30 de gener de 2016


 

Data de publicació: 1/2/2016