Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ 21/01/2016 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ 21/01/2016

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ 21/01/2016

Amb motiu del DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ que se celebrarà el 21 de gener, coincidint amb l’aniversari de l’aprovació pel Comitè de Ministres del Consell d'Europa de la 1a Recomanació núm. R (98) 1, sobre mediació familiar, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya participa en les activitats de promoció i divulgació de la mediació que es duran a terme a Catalunya, al llarg de la setmana del 14 al 21 de gener de 2016.

El Consell d’Europa manifestà la necessitat d'instituir, promoure i reforçar la mediació per la resolució de conflictes i aquest any amb el lema “Per una societat millor, mediació”, es fomenta que els valors de la mediació (diàleg, respecte, confiança i responsabilitat) aporten capital social i permeten progressar cap a una societat més madura i cohesionada.

Des de l'Àrea Professional de Mediació i el Grup de Treball de Mediació del COPEC, per tal de promoure la mediació entre els ciutadans i donar a conèixer les característiques, els avantatges i els valors, s’ha organitzat el taller "MIRADES MEDIADORES: CASOS EN MEDIACIÓ", on es vol compartir amb persones d'altres àmbits professionals les diferents mirades a l’hora d’analitzar un conflicte i decidir els passos per treballar-lo, partint de casos concrets, tant de l'àmbit familiar com el de dret privat. Es portarà a terme el proper 19 de gener de 17 a 20 h. a la seu del COPEC (Av. Mistral 20 bis entl.2 08015 de Barcelona). Està adreçat a tots aquells professionals de la mediació de diferents disciplines i àmbits; pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, psicòlegs/òlogues, educadors/es socials, treballadors/es socials, etc.

Podeu consultar el Programa i fer la vostra inscripció des del següent enllaç de la nostra web: TALLER MIRADES MEDIADORES: CASOS EN MEDIACIÓ


Josep Armengol Medina
Responsable Àrea Professional de Mediació
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
www.pedagogs.cat

Data de publicació: 12/1/2016