Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Documental ´No t´aturis´. T´animem a col·laborar! | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

Documental "No t'aturis". T'animem a col·laborar!

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > Documental "No t´aturis". T´animem a col·laborar!  

No t'aturis / Don't Stop és un documental creatiu dirigit per Aïda Torrent, realitzadora i directora de fotografia, i produït per Camille Zonca amb coproducció de TV3. Es treballen l'Adolescència, l'Educació, la Immigració, els Canvis, les Oportunitats, els Reptes, l'Esforç i el Futur, com a idees clau. Per a la seva creació s'ha comptat amb l'assessorament i implicació de Jaume Funes i de l'Associació de Mestres Rosa Sensat.


El protagonitzen quatre alumnes de segon de batxillerat a l’Institut Milà i Fontanals, que viuen al Raval, a Barcelona, i conformen un mosaic de cultures, procedències i maneres de fer. Es mostra la realitat de la vida familiar i acadèmica d'aquests joves, durant tot un curs escolar, que es presenta difícil amb l'arribada de la selectivitat i amb el gran repte que això suposa. 


Vol esdevenir una eina didàctica en entorns docents, per estimular el debat i la participació dels joves, un recurs audiovisual per a parlar a l’aula dels canvis, reptes i oportunitats dels últims cursos d’institut. Per això, s'acompanya d’una guia pedagògica per treballar en profunditat amb l’alumnat a classe. És un documental per reflexionar sobre els adolescents, però també sobre el paper de les famílies, el món educatiu i la societat en general. Es tracta del present i del futur dels joves d'ara, els que s'ocuparan del futur de la nostra societat. 

Des del Col·legi de Pedagogs us animem a col·laborar en aquest projecte amb la vostra aportació, donat que està en procés de postproducció i han creat un Verkami per a aconseguir-hi suport i poder finalitzar-ho. Amb les aportacions que es rebin volen assegurar l'edició i la postproducció d'imatge i d'àudio del documental i la confecció de la guia didàctica per a escoles i instituts. Finalment, volen fer promoció  i distribució internacional i també, una distribució solidària per a associacions amb pocs recursos.

Si estàs interessat/da, pots col·laborar des del següent enllaç: VERKAMI NO T'ATURIS


Data de publicació: 19/11/2015