Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PREPARACIÓ OPOSICIONS ORIENTACIÓ EDUCATIVA: Sessió informativa | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

PREPARACIÓ OPOSICIONS ORIENTACIÓ EDUCATIVA: Sessió informativa

Davant diferents consultes fetes per part de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues -col·legiats/des o no col·legiat/des- al Col·legi de Pedagogs, sobre la possibilitat d’organitzar un curs de preparació d’Oposicions a l’especialitat d’Orientació Educativa, i després de valorar les raons de la necessitat o no del mateix, finalment s’ha valorat el fet de realitzar-lo, tenint en compte que:

a) Malgrat que ja hi ha Comunitats Autònomes que han confirmat la convocatòria per al juny proper, i que pot haver a Catalunya tant Acadèmies de preparació com Sindicats que poden oferir la possibilitat d’inscripció, el Departament es pot acollir a la nova normativa per la qual, pot acumular les places i oferir tal convocatòria al juny del 2017.

b) Que ben és cert, que si s’oferissin a final d’aquest curs, haurien passat cinc cursos sense cap convocatòria pel mig i que, imaginem que el procés serà semblant, però hi haurà molts aspirants nous i amb un desconeixement del procés de selecció.

c) Que la preparació exigeix un esforç considerable tant d’estudi com de preparació personal.

d) Que el COPEC vetlla pels interessos dels seus col·legiats/des -i de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues en general- i vol continuar oferint un servei de qualitat, perquè la preparació s’ajusti a les necessitats de la convocatòria, ajudant als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues que vulguin que l’àmbit de l’Orientació a l’Educació Secundària sigui la seva sortida professional.

Tenint en compte tot això, el COPEC planteja la possibilitat, sempre que hi hagi un número de participants suficient perquè sigui viable, d’oferir un curs de preparació per a les Oposicions d’Orientació Educativa. Per això, s’obre la consulta amb una preinscripció per constatar que és d’interès i s’assoleix un número suficient per poder engegar el curs i es convoca a tots/es els interessats/des que vulguin/puguin assistir, a una reunió informativa el 3 de desembre, a les 18 h., a la seu del COPEC.

En aquesta sessió es tractarà el tema, s’explicarà tot el procés i es respondran a tots els dubtes que es plantegin sobre aquest àmbit i el curs en general. Confirmeu la vostra assistència mitjançant el formulari següent, triant l’opció: PREINSCRIPCIÓ PREPARACIÓ OPOSICIONS – ORIENTACIÓ EDUCATIVA. Les inscripcions s'han tancat, donat que l'aforament ha quedat complet.

Rebeu una salutació ben cordial,

Àngel Casajús
Vocal d’Educació
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

Data de publicació: 9/11/2015