Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com LA REPÚBLICA CHECA - ´La Mediació es promociona a Tarragona´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

LA REPÚBLICA CHECA - "La Mediació es promociona a Tarragona"

LA REPÚBLICA CHECA - "La Mediació es promociona a Tarragona" - 26/10/15

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > LA REPÚBLICA CHECA - "La Mediació es promociona a Tarragona"


"Quan passaven cinc minuts de dos quarts de cinc de la tarda, s’ha donat el tret de sortida a una nova edició de les jornades de mediació de Tarragona. Amb aquesta ja en són cinc i això vol dir que a Tarragona la mediació està a l’ordre del dia.

Les jornades s’han convertit en un referent provincial en matèria de mediació i així ho demostra la gran resposta que han rebut, 250 persones inscrites. L’organització va tancar, ja fa uns dies, les inscripcions perquè ja s’havia assolit aquesta xifra."

 

 

"(...) Aquesta taula inaugural ha estat formada pel conseller Francesc Roca i  la consellera Ana Santos, el degà de la FCEP de la URV, Lluís Marqués; la directora del CMDPC, Rosa Torra; presidenta de la comissió de mediació de l’ICAT, M. José Bartomeu; i representants i presidents de diferents col·legis professionals com Jèsssica Casas (COPEC), Jaume Descarrega (COPSC), Ricard Fernández (CEESC) i Marta Frontiñan (TSCAT). El torn de paraules ha anat a càrrec de Joan Martínez, vocal de l’Associació de Professionals de la Mediació."


Data de publicació: 26/10/2015