Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com El Banc de Sabadell i la Declaració CECA-AEB<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

El Banc de Sabadell i la Declaració CECA-AEB

JOSEP OLIU CREUS

President del Banc de Sabadell


Benvolgut senyor Oliu, 

El passat dia 18 de setembre es va divulgar a través dels mitjans de comunicació una “Declaració Institucional” conjunta d’CECA i AEB", on al peu se cita al Banc de Sabadell com a entitat associada i, per tant, entenem que la vostra entitat comparteix el seu contingut.

Volem posar de manifest que sempre hi ha hagut molt bona entesa i relació entre el Banc de Sabadell i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, així com entre els nostres col·legiats i col·legiades, molts clients del Banc de Sabadell, fruit de la difusió i col·laboració entre ambdues entitats.

És per això que ens preocupa aquesta declaració que pot generar desconfiança entre el nostre col·lectiu col·legial i interpretar que hi ha voluntat d’influir o orientar el vot, com ja ens ha fet arribar algun col·legiat/da sabedors –com són- del vincle del COPEC amb el Banc de Sabadell.

Considerem important preservar l’exercici lliure i democràtic dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya per mitjà de les urnes, lliure de condicionants, i ens cal –a institucions com les nostres- ser respectuosos amb el resultat.

És en aquest sentit que considerem important que el Banc de Sabadell faci saber als seus clients la seva voluntat de permanència i servei en l’àmbit territorial català, sigui quin sigui el resultat expressat per la ciutadania.

Estem convençuts que aquesta és la línia de la vostra entitat financera, pel que us demanem ens ho feu saber per així poder traslladar-ho a la nostra col·legiatura.

Atentament,

Rosa Rodríguez Gascons
Presidenta
Col·legi de Pedagogs de CatalunyaData de publicació: 25/9/2015