Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com TVE2 - Jordi Puig Voltas: ´L´educació a casa´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Televisió

TVE2 - Jordi Puig Voltas: "L'educació a casa"

TVE2 - Jordi Puig Voltas: "L'educació a casa"- 14/9/2015

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > TVE2 - Jordi Puig Voltas: "L´educació a casa"

Jordi Puig Voltas
President del Consell Social
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

VESPRE A LA 2 -"L'educació a Casa" - Minut 34,10

“Pedagògicament l’educació a casa, com a moviment social i educatiu, és positiu, tanmateix hi trobem a faltar els professionals. És evident que en els Centres Educatius s’està treballant amb el Currículum amb 4 variables: els alumnes, els mestres/professors, l’espai i el temps. I amb aquestes variables les escoles desenvolupen el Currículum que porta al Projecte Educatiu de Centre. (...) Si es fa l’educació a casa se suposa que també es pot desenvolupar aquest Currículum, el fet és com,. No és un document fàcil, és un document tècnic i s’ha d’interpretar aplicant-lo a la realitzat de cada Centre Escolar i de cada territori i creiem que aquesta interpretació s’ha de fer des dels professionals de la pedagogia.”

“A Catalunya pedagògicament tenim un potencial excepcional i educativament tenim molta història, pel que la dicotomia “escola a casa” o “escola en els Centres educatius” s’ha de resoldre posant els actors en una taula per debatre i trobar el casament entre ambdues alternatives.”


Data de publicació: 16/9/2015