Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Balanç dels Grups de Treball del COPEC | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca > Grups de recerca del COPEC

Balanç dels Grups de Treball del COPEC

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Grups de Recerca > Balanç dels Grups de Treball del COPEC

El passat 13 de juny, a la seu del Col·legi, es va realitzar una nova trobada amb els coordinadors/es dels Grups de Treball (GT) del COPEC, amb l’objectiu de fer balanç i compartir el que s'havia fet durant el curs.

Cada coordinador/a va explicar els documents que s'han anat elaborant en el si del seu grup, al mateix temps es van dissenyar i proposar les línies de treball futures. El treball ha estat intens i els coordinadors/es dels grups han esmerçat esforços a l'hora de motivar i impulsar la generació de coneixement. Aquesta feina es veurà recompensada, de cara al proper curs, mitjançant el reconeixement com a formació continuada per part del Departament d'Ensenyament i del Centre de Mediació en Dret Privat de Catalunya, aspecte que els coordinadors/es van valorar positivament.

Al llarg de l'estiu es podrà fer el seguiment del treball que han realitzat a partir dels articles que es publicaran en el racó “Parlem de Pedagogia”.

La tasca que està desenvolupant en aquests moments els GRUPS DE TREBALL, són:


L'activitat dels GRUPS de TREBALL del COPEC, es reprendrà el proper mes d'octubre. Desitgem a tots els membres dels GT unes bones i merescudes vacances.

Victòria Gómez Serés
Vicepresidenta
Responsable dels Grups de Treball 

Data de publicació: 17/6/2015