Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com I Jornades Escola i Superdotació | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

I Jornades Escola i Superdotació

Les I Jornades Nacionals sobre Escola  i Superdotació: Intercanvi d'experiències han aconseguit els dos objectius principals que el grup de treball sobre les Altes Capacitats del COPEC I COPC s'havien proposat.

D'una banda donar a conèixer als professionals de l'educació, les característiques dels nens/es amb Altes Capacitats i la necessitat de fer una bona detecció, diagnòstic i intervenció, i d'altra banda informar del que s'està fent a l'actualitat en les comunitats convidades, alhora que es va voler també recolzar a les famílies...

Durant les Jornades es va parlar i reflexionar sobre què entenem per intel·ligència i també de les necessitats i característiques dels nens/es amb Altes Capacitats, a més de les experiències que ja s'estan aplicant en les diferents Comunitats que van participar.

Es va informar sobre els instruments de diagnòstic i intervenció com són el protocol i la guia per mestres, elaborats pel grup de treball dels dos col·legis COPEC i COPC.

Finalment les conclusions d'aquestes jornades són que el treball i la implicació dels professionals són molt importants i que la seva formació és imprescindible per atendre correctament a aquests nens/es.

Una altra conclusió va ser que, si volem avançar i donar les respostes educatives que els nens/es amb Altes Capacitats es mereixen i necessiten, s'han d'implicar les institucions educatives, formant als seus professionals (mestres, EAPS..) i vetllant, perquè les lleis educatives vigents s'apliquin.


I Jornades Nacionals sobre Escola  i Superdotació: Intercanvi d'experiències

Organitzades conjuntament pel Grup de Treball de Superdotació i Altes Capacitats de la Secció de Psicologia de l'Educació del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i el Grup de Treball de Superdotació i Altes Capacitats del Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

Lloc: Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona

Dates 10 i 11 de novembre de 2006

Programa - Normativa pòsters

Inscrìpcions - Butlleta d'inscripció

Data de publicació: 30/6/2006