Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC-TARRAGONA a les I Jornades d’Educació de la FCEP- URV<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Tarragona

COPEC-TARRAGONA a les I Jornades d’Educació de la FCEP- URV

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > COPEC-TARRAGONA a les I Jornades d’Educació de la FCEP- URV<br> Un cop més el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) i la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia (FCEP) de la URV, col·laboren plegats per promoure la pedagogia i els futurs pedagogs i pedagogues a Tarragona, aixoplugant una activitat emmarcada en la I Jornades d'Educació: "L'Educació com a motor de canvi", organitzades per l'Assemblea d'Educació de la URV, comptant amb l’assistència d’una trentena d’assistents entre professorat, estudiants i col·legiats/des.

 L’acte, coordinat per la Vocal de Tarragona, Jèssica Casas, va ser inaugurat per Victòria Gómez, Vicepresidenta del COPEC, José Miguel Jiménez, Director del Departament de Pedagogia de la FCEP i Josep M. Ferran, director del COOPPEL qui ha presentat una tècnica d’aprenentatge amb aportacions d’experiències pràctiques, entre les que M. Concepció Torres, responsable de l’Ensenyament de Pedagogia de la URV i secretària del COPEC va desenvolupar un taller.

 

En la Taula Rodona, amb la Vicepresidenta representant el COPEC, es va generar un debat interessant on no hi van faltar les relacions de la utilització de les noves tecnologies amb aquesta tècnica a partir de diferents dispositius.

 

L’acte va concloure amb el relat de José Miguel Jiménez, de la FCEP, aportant un resum de conclusions amb els aspectes més rellevants de l’acte.


Data de publicació: 30/4/2015