Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Nova trobada dels coordinadors/res dels Grups de Treball | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca > Grups de recerca del COPEC

Nova trobada dels coordinadors/res dels Grups de Treball

Els coordinadors i coordinadores dels GRUPS DE TREBALL del Col·legi de Pedagogs de Catalunya es troben altra cop en una jornada de treball per valorar el 2014, per endegar nous temes i projectes aquest nou any. La reunió es portà a terme el passat 24 de gener a la seu del Col·legi, de Barcelona, conduïda per la vicepresidenta, Victòria Gómez, responsable dels Grups de Treball.

Dels temes treballats es destaca la preparació dels calendaris per establir les dates de les reunions dels GT per potenciar al màxim la participació de tots els col·legiats i col·legiades.

 Un dels objectius primordials és trencar la barrera espai/temps utilitzant els FÒRUMS PEDAGÒGICS dels GRUPS DE TREBALL, i així, fer créixer el nombre de participants, tenint un espai virtual d’intercanvi amb les comunicacions d’interès i els resums de les reunions que es porten a terme.

Els fòrums són espais de debat pels col·legiats i col·legiades que completen les reunions presencials i permeten treballar i compartir virtualment.

 

Victòria Gómez agraeix la tasca als coordinadors i coordinadores dels GT, tot motivant a crear coneixement pedagògic i a participar de forma rigorosa i científica en les diferents plataformes de difusió que té el Col·legi.Data de publicació: 30/1/2015