Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Crida a la participació cívica i plural el 9N<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

Crida a la participació cívica i plural el 9N

El Col·legi de Pedagogs d’acord amb el seu posicionament de suport amb el procés sobiranista, se suma a la crida del Pacte Nacional pel Dret a Decidir a la participació cívica i plural. per a què la ciutadania de Catalunya pugui exercir expressar-se democràticament el diumenge 9 de novembre.

PACTE NACIONAL PEL DRET A DECIDIR

Les institucions, associacions i organitzacions que constituïm el Pacte Nacional pel Dret a Decidir fem una crida a tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya a participar el 9 de novembre per tal d’afirmar la nostra convicció personal de responsabilitat del futur polític del nostre país. 

Hi som cridats a participar tots i totes, sigui quina sigui l’opinió política de cadascú.

La ciutadania de Catalunya vol participar amb civisme i respecte a la seva pluralitat i alhora vol afirmar els nostres drets democràtics fonamentals i l’enfortiment de la cohesió de la nostra societat.

Donem suport al procés de participació del 9 de novembre en defensa de la nostra llibertat en exercir-la democràticament i agraïm i encoratgem els voluntaris i voluntàries que la fan possible.

Tots els participants en el Pacte Nacional pel Dret a Decidir podran unir-se a la denúncia formulada per càrrecs electes del nostre país a institucions internacionals contra l’Estat espanyol perquè vulnera el dret del poble català a decidir el seu futur polític, prohibint-li qualsevol sistema de consulta reconegut internacionalment.

Promourem la divulgació d’aquest document a través de les associacions que s’han adherit al Pacte Nacional.

Barcelona, 7 de novembre de 2014

Data de publicació: 7/11/2014