INICI > Grups de Recerca > Joc i Joguina

anterior

Presentació del Grup de Treball del Joc i la Joguina

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Grups de Recerca > Presentació del Grup de Treball del Joc i la Joguina

Benvolguts i benvolgudes col·legiats i col·legiades,Us convoquem a participar a la primera reunió d'aquest curs del Grup de Treball del Joc i la Joguina del Col·legi de Pedagogs, que es portarà a terme el proper 22 d'octubre a la seu del COPEC, a les 19 h.


El Grup de Treball del Joc i la Joguina vol iniciar una línia de treball, per tal de donar a conèixer les possibilitats educatives del joc i la joguina en el desenvolupament de l'infant.


Tenint en compte la necessitat del joc en l'infant per al seu desenvolupament cognitiu, motriu i social, és essencial la implicació d'un equip de pedagogs/gues per aconsellar o clarificar quines joguines són pedagògicament necessàries per als infants segons la seva edat, habilitat o aspecte que es vulgui treballar.

 

A partir del dimecres 22 d'octubre, s'obrirà un fòrum de treball, que serà una eina per anar complementant les reunions presencials que es faran a la seu del COPEC.


Us animem a que hi participeu!Convocatòria reunió Grup de Treball Joc i Joguina: 22 d'octubre de 2014Anna Ferré Caraballo

Coordinadora del Grup de Treball de Joc i Joguina
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
contactar >>>


Data de publicació: 15/10/2014