Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Adhesió al Pacte del Temps de l’Ajuntament de Barcelona | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > La veu del COPEC

Adhesió al Pacte del Temps de l’Ajuntament de Barcelona

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > Adhesió al Pacte del Temps de l’Ajuntament de Barcelona


El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, participa en la presentació del projecte Pacte del Temps de l'Ajuntament de Barcelona, del que n’és entitat adherida i membre del Consell Municipal de Benestar Social. Acte celebrat ahir 19 de juny, al que va assistir Josep M. Elias president en funcions del COPEC.

 

L’acte de Presentació del Pacte s’emmarca en el 20è aniversari el 2014 de l’Any internacional de la Família segons les recomanacions de les Nacions Unides, amb l’objectiu de presentar i convidar a l’adhesió, a partir del compromís amb els principis i els objectius del Pacte.

 


Aquesta iniciativa és fruït de la bona praxis professional, a través d’Equips de Treball Interdisciplinaris, de la Regidoria de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats de l’Ajuntament de Barcelona (Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports).  


El Pacte del Temps és un acord per construir conjuntament, persones i entitats, una ciutat que promogui la qualitat de vida i la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, a través de la millor gestió del temps.

 

El Col·legi de Pedagogs ha participat en el procés d’elaboració i revisió del Pacte del Temps, entre d’altres entitats, organitzacions i persones, mitjançant el Grup de Treball de Gent Gran.

 

A banda, també des del GTGG, el passat 2013, en sintonia amb aquesta iniciativa, va promoure el Projecte sobre El Pacte del Temps. Concreció de bones praxis pedagògiques. Atenció a les persones, per fomentar l’interès de la gent gran pel coneixement, per la formació i per la necessitat de sentir-se activa i reconeguda socialment. Projecte implementat per la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC), en el marc del conveni de col·laboració entre el COPEC i la FATEC.

 


Data de publicació: 20/6/2014