Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com DIARI ARA - Núria Pedrós ´Els primers companys de joc´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

DIARI ARA - Núria Pedrós "Els primers companys de joc"

DIARI ARA - Criatures "Els primers companys de joc" 31/05/2014

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > DIARI ARA - Núria Pedrós "Els primers companys de joc"

Núria Pedrós Pons


«Després de remarcar que el principal benefici de jugar és “el joc per ell mateix”, Núria Pedrós, representant de la Xarxa d’Experts del Col·legi de Pedagogs de Catalunya exposa que "hem de jugar amb els fills de la mateixa manera que dinem o llegim un conte junts”.»

«El vincle entre pares i fills es reforça en realitzar activitats plaents junts i aquesta relació paternofilial serà el model de referència en les seves relacions futures, en la seva socialització. “Cada edat té el seu joc”, apunta Pedrós. La pedagoga afirma que quan juguen plegats “l’autoestima del nen creix perquè se sent important davant de qui admira”. »

«Si per als fills el joc és una necessitat biològica, per als pares pot ser una vàlvula d’escapament que els ajudi a tenir una relació més sana amb els seus fills mentre es diverteixen. "El joc és com una llavor, s’ha d’anar regant perquè creixi, donant pautes i acompanyant el fill perquè vagi aprenent”, sentencia Pedrós.»

Data de publicació: 2/6/2014