Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com El COPEC col·labora amb la UAB en el vídeo promocional del Grau de Pedagogia<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Col·legiació > Estudiants > Col·laboracions

El COPEC col·labora amb la UAB en el vídeo promocional del Grau de Pedagogia

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) ha participat en el vídeo promocional del Grau de Pedagogia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), realitzat pel Servei d'Audiovisuals de la Facultat de Ciències de l'Educació adreçat a futurs estudiants de Pedagogia. 


Amb una durada de 20 minuts es fa una panoràmica sobre què és la pedagogia, a què es dedica un pedagog/a i quines són les sortides professionals, de la mà de pedagogs/gues en exercici. Vídeo en el que ha participat el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, com el col·legi professional i referent dels titulats i titulades en Pedagogia.


Des del Col·legi de Pedagogs s’explica què és el COPEC, i com els estudiants de darrer curs de la titulació poden vincular-se i participar en el Col·legi, sense cap cost, per fer el pas del món acadèmic al món professional. Es presenta la Borsa Treball  on-line del COPEC, l’Observatori Perfils Professionals Pedagog/a i Psicopedagog/a i la tasca de generació de coneixement mitjançant l’anàlisi, la investigació i la recerca pedagògica. 


El Col·legi de Pedagogs de Catalunya agraeix al Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, que hagi comptat amb el seu Col·legi professional per a la realització d’aquest vídeo que dóna visibilitat a la pedagogia i a la professió pedagògica.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Estudiants > El COPEC col·labora amb la UAB en el vídeo promocional del Grau de Pedagogia<br>


ACCÉS AL VÍDEO>>>


Vols saber què és la pedagogia? Conèixer què fa un pedagog? Descobrir quins són els camins professionals que s’obren davant d’un graduat en pedagogia i quins al·licients té cursar aquests estudis a la Universitat Autònoma de Barcelona? Troba totes aquestes respostes, i moltes més, a aquest vídeo de presentació del Grau de Pedagogia de la UAB."


Data de publicació: 28/5/2014