Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com “Modulació Pedagògica. Un punt de suport” a la URV<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

“Modulació Pedagògica. Un punt de suport” a la URV

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > “Modulació Pedagògica. Un punt de suport” a la URV<br>


S’ha presentat el llibre de la pedagoga Anna Esclusa Feliu: “Modulació Pedagògica. Un punt de suport”, organitzat pel Departament de Pedagogia de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili, amb la participació de M. Concepció Torres, representant del Col·legi de Pedagogs a Catalunya.


La presentació del llibre s’ha dut a terme en la sala d’actes de la Facultat, amb l’assistència d’alumnes i professorat, on l’autora va desenvolupar l’explicació de la seva experiència, que és el que recull el contingut del llibre, tot acompanyat amb un document visual que facilitava la comprensió dels beneficis que ha suposat l’aplicació d’aquesta innovadora metodologia pedagògica.

La Modulació Pedagògica pretén ampliar les possibilitats de la família que ha d’atendre a familiars afectats amb malalties greus o discapacitats sobrevingudes a causa d’un accident, per tal de crear empatia, millorar la seva capacitat d’observació i escolta vers les dificultats de comunicació que té la persona, amb l’objectiu també, de procurar generar una certa tranquil·litat emocional.

RESSENYA DE L’OBRA PER LA DOCTORA CARME PONCE>>>


Data de publicació: 26/3/2014