Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Memòria COPEC 2013 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Transparència > Memòries

Memòria COPEC 2013

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > Memòria COPEC 2013
MEMÒRIA 2013


Noves etapes i nous reptes se’ns han anat plantejant durant aquest 2013, davant d’una societat canviant acceleradament que ens ha exigit saber adaptar-nos al mateix ritme per trobar les respostes a cada nova situació.

Un any d’incrementar i sensibilitzar la societat sobre el corporativisme dels nostres professionals cercant nous filons laborals, tot reinventant les nostres funcions, ampliant els àmbits en els quals actuem i en els que podem actuar amb tota professionalitat gràcies a la nostra formació.


Ha estat un any de consolidació de la seu del COPEC com a referent del nostre col·lectiu professional  i a la vegada de fer-nos més visibles als mitjans de comunicació, a nivell social i dins del propi barri.

El treball d’investigació sobre el perfil del pedagog/a a Europa ha estat molt treballat pel COPEC i amb la col·laboració  de tots els membres de la FEPP, per poder presentar els resultats finals durant el 2014.

S’ha treballat per a la consolidació de Consejo General de Colegios de Pedagogos y Psicopedagos, per poder tenir més representativitat en tot l’Estat a partir del treball coordinat amb els Col·legis de les Illes Balears i de València.

La necessitat del nostre perfil professional cada vegada és més evident i queda representat de manera activa a través de la realitat de cada un dels nostres col·legiats/des, que en el dia a dia donen rellevància a la professió.


M. Concepció Torres

Secretària

Col·legi de Pedagogs de Catalunya


Data de publicació: 31/3/2014