Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Tatiana Sisquella deixa orfe el món de la Comunicació<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Ràdio

Tatiana Sisquella deixa orfe el món de la Comunicació

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > Tatiana Sisquella deixa orfe el món de la Comunicació<br>

Tatiana Sisquella ens deixa abans d’hora, deixant un buit als mitjans de comunicació especialment a la ràdio on ha deixat la seva petjada en molts programes. Una veu jove plena de vitalitat i empatia que, en la seves darrera aportacions, ha estat la conducció del programa La Tribu de Catalunya Ràdio i el programa de TV3 Suma Positiva.

Tatiana, per a molts TATI, malgrat la seva joventut, deixa una trajectòria intensa amb articles, programes de TV i de Ràdio, i una incansable lluita que ha durat 7 anys, amb actitud positiva enfront la malaltia.

 

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, vol deixar palès el seu condol per tan irreparable pèrdua i fer un reconeixement a la seva tasca als mitjans de comunicació com altaveu de la societat, des de diferents vessants, recordant especialment la col·laboració del COPEC en el programa VIA LLIURE (RAC-1), entre altres programes on ella ha intervingut.

 

CATALUNYA RÀDIO - HOMENATGE A TATIANA SISQUELLA>>>

ARA – SELECCIÓ D’ARTICLES DE TATIANA SISQUELLA>>>


Data de publicació: 7/2/2014