Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Taller Pedagògic de Caretes a la Festa Major de S. Antoni<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

Taller Pedagògic de Caretes a la Festa Major de S. Antoni

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Actualitat > Taller Pedagògic de Caretes a la Festa Major de S. Antoni<br>


TALLER PEDAGÒGIC CREATIU DE CARETES


Vine el proper dilluns 20 de gener de 4 a 6 de la tarda amb els teus amics, coneguts, fills, pares, avis o veïns a fer la teva careta creativa al taller pedagògic que hem preparat al carrer, davant del número 30 de l’Avinguda Mistral de Barcelona, molt aprop del COPEC. Podràs guanyar un dels lots de la tempera sòlida que se sortejaran entre els participants.

 Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Actualitat > Taller Pedagògic de Caretes a la Festa Major de S. Antoni<br>


Com cada any des que s’instal·là al Barri de Sant Antoni de Barcelona, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) participa a la Festa Major oferint als veïns i amics activitats pedagògiques.

En aquesta ocasió, una de les activitats que oferirà, serà el taller que estarà dirigit per pedagogs/gues i psicopedagogs/gues del Grup de Treball de Superdotació i Altes Capacitats que investiguen en estratègies creatives.

Els participants rebran una careta en blanc i podran triar varis exemplars diferents de tempera sòlida per a dur a terme la seva creació.

La careta restarà en mans del seu autor per a poder-la lluir durant els actes de la Festa Major i al finalitzar l’activitat es sortejaran nombrosos lots de tempera sòlida Playcolor entre els participants.


En aquesta ocasió el COPEC surt al carrer duent a terme l’activitat, davant del número 30 de l’Avinguda Mistral de Barcelona, el dia 20 de gener, de 16 a 18 hores. 


PROGRAMA >>> 

MÉS INFORMACIÓ >>>


Data de publicació: 3/1/2014