Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com BON NADAL 2013 <br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

BON NADAL 2013

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > BON NADAL 2013 <br>

Benvolguts i benvolgudes,

La Junta de Govern i jo en el seu nom, us volem desitjar molt bones festes i un 2014 ple de salut, de certeses, d’il·lusions assolides i de camins llaurats cap el progrés.La vostra fidelitat ens ha fet més grans, ens ha consolidat al món laboral català i fins i tot espanyol. Del COPEC se'n sent parlar abans d'arribar als llocs de destí quan anem a compartir la nostra tasca. Del COPEC en parla l'Administració pública, l'empresa privada, la Universitat, la premsa i el poble. Cada cop, és més difícil que es parli d'educació i de formació a casa nostra, sense comptar amb vosaltres.

El vostre alè, ens permet "enfadar-nos" amb qui tracta amb menyspreu la nostra professió i "aliar-nos"  amb qui ens respecta - sense discriminacions de tipus ideològic, polític o religiós. Tothom ens resulta bo si bons són els seus objectius dins la professió.

La tolerància en el discurs ens fa més receptius a l' aprenentatge. Cada dia és un nou capítol de la nostra vida professional i sovint això fa que la rutina es trenqui i doni pas a l' alegria del nou coneixement.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > BON NADAL 2013 <br>


És la meva darrera felicitació de Nadal com a President i vull dir-vos que sempre - hivern i estiu- us hem sentit a l' altra banda, quan el COPEC us ha necessitat, hi heu sigut. La vostra lleialtat ha estat la nostra supervivència i consolidació com a Junta de Govern .

Demaneu felicitat al vostre entorn, feu feliços a qui us envoltin... 


Josep M. Elias i Costa
President
Col·legi de Pedagogs de CatalunyaData de publicació: 23/12/2013