Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Esmorzant amb la UIC<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

Esmorzant amb la UIC

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Esmorzant amb la UIC<br>En un esmorzar de treball presidit pel rector de la UIC Pere Alavedra, una delegació del COPEC encapçalada per Josep M. Elias, president, ha participat junt amb una representació del CDLL, en la presentació del nou equip de deganat de la Facultat d’Educació

El degà Enric Vidal ha explicat el projecte educatiu dels Graus d’Educació Infantil i Primària que s’imparteix, i que van més enllà amb Mencions especialitzades que complementa la formació dels futurs mestres. Vidal comenta que “la UIC no li te por a l’anglès” i aposta per l’anglès com una formació transversal i també específica, entenen que la llengua anglesa és una mancança important en tot el sistema educatiu i, també, a la universitat.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Esmorzant amb la UIC<br>

Francesc Homs, president del Consell Assessor Universitari de la UIC, obra les portes de la universitat a la col·laboració amb els col·legis professionals, entenen que el món acadèmic i el professional han de fer camí plegats per a què els estudiants puguin vincular el saber amb la praxis.

Josep M. Elias agraeix i comparteix l’oferiment i posa sobre la taula la possibilitat de concretar actuacions conjuntes mitjançant un conveni de col·laboració, a partir del qual es pugin dissenyar i impulsar projectes comuns.


El rector Alavedra tanca la sessió de treball agraint la participació i esperant que d’aquesta presentació distesa, i en paraules seves “festiva”, sorgeixin reunions bilaterals on explorar i concretar les vies de col·laboració.


Data de publicació: 26/11/2013