Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Conferència d’Irene Rigau presentada per Ernest Maragall<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

Conferència d’Irene Rigau presentada per Ernest Maragall

Fòrum Europa: Tribuna Catalunya, en el marc dels esmorzars informatius que organitza periòdicament, ha comptat amb la participació d’Irene Rigau, Consellera d’Ensenyament, que presentada pel seu antecessor en el càrrec, Ernest Maragall, ha ofert una conferència on ha fet un repàs pels esdeveniments que han marcat l’agenda educativa els darrers mesos.

 

Irene Rigau ha parlat que l’escola no ho pot fer tot sola i que necessita la col·laboració de la família i la societat per a poder reeixir. Ha abordat temes punyents com la LOMQE, reiterant la impossibilitat de la seva aplicació, i ha recordat la LEC com a exemple d’una llei estable, consensuada per la societat catalana.

 

Una conferència en la què el Col·legi de Pedagogs de Catalunya ha estat convidat i que ha assistit Josep M. Elias, president, que ha valorat la intervenció de la Consellera com a un serè, rigorós i fonamentat discurs.

 

 

Data de publicació: 9/11/2013