Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com El COPEC amb els estudiants de pedagogia de la UAB<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

El COPEC amb els estudiants de pedagogia de la UAB

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > El COPEC amb els estudiants de pedagogia de la UAB<br>
El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, convidat per Rafael Merino, coordinador dels estudis de pedagogia de la Universitat Autònoma de Barcelona, participa en la Jornada d'Orientació adreçada als estudiants de 4t de la primera promoció del GRAU DE PEDAGOGIA.

 
Rosa Rodríguez, vicepresidenta, en representació del COPEC, imparteix la ponència Perspectives professionals dels graduats en pedagogia, on en primer lloc destaca que cada pedagog/a ha d’estimar, defensar, difondre i valorar la pedagogia com a primer pas del seu exercici professional i per a promoure el reconeixement social que es mereix la pedagogia. En la presentació fa un passeig per QUI ÉS el pedagog/a, QUÈ FA i ON HO FA.  Concloent la conferència amb la presentació del Col·legi de Pedagogs com representant de la pedagogia professional a Catalunya i referent professional dels pedagogs/gues, convidant als estudiants a associar-se com a pas previ a la col·legiació, tenint l’oportunitat de conèixer el Col·legi, els espais de participació i les avantatges d’estar col·legiat.

El Col·legi de Pedagogs, agraeix a les universitats la difusió del COPEC als estudiants i especialment al professorat per les iniciatives de promoció de la pedagogia professional. El COPEC considera fonamental la col·laboració Universitat-Col·legi per a connectar els coneixements acadèmics amb l’exercici professional de la pedagogia.


Data de publicació: 24/5/2013