Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC visita l’Associació de Veïns de Sant Antoni<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

COPEC visita l’Associació de Veïns de Sant Antoni

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Actualitat > COPEC visita l’Associació de Veïns de Sant Antoni<br>La trobada fou proposada pel nostre president, Josep M. Elias, tornant i agraint la visita que Pep Sala, president de l’Associació de Veïns del barri de Sant Antoni, va fer al COPEC amb ocasió de la celebració del seu 10è aniversari i com a reconeixement a la relació que s’està forjant entre ambdues entitats, d’ençà que el COPEC s’instal·lés al barri ara fa dos anys.

Durant aquest període el COPEC ha tingut l’ocasió de participar en dues edicions de la Festa Major del Barri (2012 i 2013) obrint les seves portes als veïns i oferint-los tallers pedagògics oberts. Així mateix, l’Associació de veïns ha col·laborat posant a disposició del COPEC elements d’infraestructura quan aquest ho ha necessitat, sempre de manera desinteressada. 


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Actualitat > COPEC visita l’Associació de Veïns de Sant Antoni<br>


Durant la trobada, ambdós presidents van estar intercanviant visions, cercant inquietuds comuns a les dues entitats i valorant possibles àmbits de col·laboració.

No us perdeu l’Article: “Festa Major” del president Josep Maria Elias, que ha dedicat a l'acollida que està tinguent el COPEC per part dels veïns/veïnes i entitats del barri.


Data de publicació: 4/4/2013