Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com I Berenar Pedagògic: E-learning, nou canal al segle XXI <br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Col·legiació > Estudiants > Col·laboracions

I Berenar Pedagògic: E-learning, nou canal al segle XXI

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Estudiants > I Berenar Pedagògic: E-learning, nou canal al segle XXI <br>


Pensant en tu, i en estudiants que com tu aviat sereu pedagogs/gues o psicopedagogs/gues interessats en incorporar-vos en  l’exercici de la professió, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya posa al vostre abast, la primera edició de: Els Berenars Pedagògics.

 

Els Berenars Pedagògics ofereixen als estudiants mecanismes de formació i d’orientació molt útils encaminats a  facilitar la incorporació dels estudiants al món professional.

 

Inaugurarà aquesta primera edició el president del COPEC, Josep Maria Elias i Costa,  que en donarà la benvinguda  i seguidament la pedagoga Cristina Martí Úbeda, Experta en E-learning i noves tecnologies aplicades a l’educació, donarà a conèixer les possibilitats que ofereix l’E-learning com a sortida professional en els àmbits de la pedagogia i de la psicopedagogia.

 Conclourà la trobada, com el seu títol indica, amb un berenar pedagògic que de ben segur servirà per compartir i intercanviar inquietuds i expectatives sobre el futur professional.

 

Compartiu i feu arribar aquesta informació als/ a les estudiants de Pedagogia i Psicopedagogia de la vostra universitat:

 

 

I Berenar Pedagògic.  E-learning: un nou canal al segle XXI

Dia: Dimecres 17 d’abril a les 18h

Lloc: Seu del COPEC. Av. Mistral 20 bis, Entl. 2 Barcelona

Activitat subvencionada sense cost per als estudiants de pedagogia i psicopedagogia, prèvia inscripció i confirmació (places limitades)  

PROGRAMA I INSCRIPCIONS>>>

 

 

Us hi esperem,

 

Conxi Reig i Sansó

Vocal de Promoció i Difusió

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

 

Data de publicació: 22/3/2013