Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Presentació del COPEC a la UB<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

Presentació del COPEC a la UB

Un any més el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) ha presentat el Col·legi en el marc de l’assignatura de Pedagogia Social de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona.

 

La col·laboració té com a objectiu obrir la connexió dels estudiants de grau de Pedagogia al món professional per mitjà del Col·legi. Aquesta primera aproximació al què és el COPEC, com a referent professional, els serveis i recursos que s’hi poden trobar, la generació de coneixement, la participació… són el punt d'inici del qüestionament sobre la incorporació laboral i professional dels estudiants que actualment cursen el 2on curs. 

 

Montserrat Juanpere, vocal de Pedagogia Social del COPEC, dimarts passat s'adreçà als estudiants de 2n grau de pedagogia i centrà el debat en la incertesa del món actual, la crisi que vivim i les dificultats d'incorporació laboral en sortir de la graduació en Pedagogia. El sector de serveis personals de l'administració es dibuixa, actualment, com una sortida amb mancances, donades les retallades que està patint el sector. La tendència, ja evident el 2011 dels col·legiats i col·legiades, és cercar nous espais de treball, des de la iniciativa, la innovació i l’emprenedoria.

 

Recrear o inventar noves formes d'organització i finançament que permetin desenvolupar els àmbits de la pedagogia, especialment la pedagogia social, és el repte de les noves generacions de pedagogs i pedagogues.

 

 

Data de publicació: 28/2/2013