Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Pacte Lluita contra la Pobresa a Catalunya<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

Pacte Lluita contra la Pobresa a Catalunya

Ahir el Conseller Cleries va presentar, davant els agents socials el document de bases del Pacte per a la Lluita contra la Pobresa de Catalunya, acte al que va ser present el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), representat pel seu president, Josep M. Elias. 


El Col·legi de Pedagogs de Catalunya es vol fer ressò d’aquesta aposta, a la que hi estan implicats diferents Departaments del Govern, i que s'hi ha destinat una dotació econòmica important que servirà per a fer contenció a les situacions d’emergència en uns moments en què les retallades s’estan centrant en els pilars fonamentals de la societat de benestar:  sanitat, serveis socials i educació. 


El COPEC, dona suport al Departament de Benestar i Família per la seva valentia a l’hora de prioritzar les necessitats de la població més vulnerable, en complicitat amb les entitats del tercer sector, veritables agents de proximitat al ciutadà.  


Tot i que és una bona noticia en uns moments en què la situació econòmica va caient cada cop més sense veure's el final, cal entendre  aquest  Pacte per a la Lluita contra la Pobresa de Catalunya com el que és:  una actuació d’emergència que ha de ser transitòria atès que el que s’ha de recuperar són els drets fonamentals i universals de la societat:  l’educació, l’atenció social i la sanitat, fugint de models assistencialistes, ja superats.


PACTE PER A LA LLUITA CONTRA LA POBRESA DE CATALUNYA>>>

NOTA PREMSA DEL DEPARTAMENT DE BENESTAR I FAMÍLIA >>>


Data de publicació: 20/9/2012