Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Entrega VI Premi d´Assaig Pedagògic Frederic Company | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > > >

Entrega VI Premi d'Assaig Pedagògic Frederic Company

Segueix-nos, a >>>

NOTA DE PREMSA

Ferran Benet Carreras i Tuduri Guanyador del VI Premi d'Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa atorgat pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya

 

DESCARREGAR NOTA DE PREMSA >>>

 

En el marc de l'acte de celebració del X ANIVERSARI del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, s'ha lliurat el VI Premi d'Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa, convocat sota el títol: “L’EVOLUCIÓ PROFESSIONAL DE LA PEDAGOGIA: els col·legis professionals, motors de consolidació i reconeixement social".

 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Institucional > Entrega VI Premi d´Assaig Pedagògic Frederic Company

 

L’assaig pedagògic “Plegats som més forts: algunes claus d’interpretació de l’acció pedagògica al darrer decenni i propostes col·legials per als/les professionals de la Pedagogia” del  psicopedagog  Ferran Benet Carreras i Tudurí ha estat el treball guanyador del premi en aquesta sisena edició.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Institucional > Entrega VI Premi d´Assaig Pedagògic Frederic Company

 

 

 

S’ha atorgat una menció especial al treball presentat pel pedagog i col·legiat Xavier Ureta i Buxeda, amb el títol El pedagog, eix vertebrador de la tasca a l’escola, en ser-ne el segon classificat.

 

 

 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Institucional > Entrega VI Premi d´Assaig Pedagògic Frederic Company

 

Els premis han estat lliurats per M. Assumpció Pou Coll, vídua de Frederic Company. Al Certamen s’han presentat 17 treballs de titulats i estudiants de pedagogia i psicopedagogia, de Palma de Mallorca, Tarragona, Madrid i Tarragona.

 

 

En aquesta sisena edició del premi, l’objecte ha estat l’anàlisi sobre l’evolució de la professió pedagògica dels últims 10 anys i la necessitat de seguir consolidant espais pedagògics, més enllà del marc escolar, allà on es dóna el fet educatiu en els diferents processos en què estan immerses persones, grups, comunitats i institucions. I els col·legis professionals com a plataformes per difondre els àmbits d’intervenció de la pedagogia i les seves funcions, i com a garantia davant la ciutadania d’un exercici professional de la pedagogia rigorós, ètic i de qualitat.

 

La finalitat del Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa, és el foment i la difusió de treballs de caràcter pedagògic que contribueixin a donar a conèixer, difondre, potenciar i aprofundir en la reflexió i anàlisi al voltant de l’exercici professional de la Pedagogia i les seves àrees de coneixement.

 

El Premi d’Assaig Pedagògic, va ser creat pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya, el 2003 i, és a partir del 2009, quan adopta el nom de Frederic Company i Franquesa en homenatge i memòria del que fou un gran pedagog amb visió europeista i gran dedicació i implicació en pro de la pedagogia.

 

És en la convocatòria del 2009 que el premi adquireix rang internacional ampliant la participació a la resta de l’Estat espanyol i als països membres de la Federació Europea de Professionals de la Pedagogia, de la què Frederic Company en fou primer president, i el COPEC membre fundador. 

 


Persona de contacte

Concepció Reig i Sansó

Vocal de Promoció i difusió

concepcio.reig@pedagogs.cat - www.pedagogs.cat

@CopecPedagogs    Fòrum X aniversari

 

Data de publicació: 20/6/2012