Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Saló Emprenedors: accés lliure col·legiats/des | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

Saló Emprenedors: accés lliure col·legiats/des

Els propers 13 i 14 de juny el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acollirà una nova edició del Saló BizBarcelona dedicat a l’emprenedoria, un esdeveniment que reuneix solucions per a la creació, creixement i internacionalització d’empreses i projectes empresarials agrupats en 9 temàtiques: finançament, innovació, internacionalització, estratègia i gestió empresarial, vendes, optimització de recursos, eines de màrqueting i comunicació, franquícies i habilitats directives.

Gràcies a un acord entre l’Associació Intercol·legial i l’organització del Saló BizBarcelona 2012, els col·legiats de les Corporacions membres de la Intercol·legial, de la que el COPEC en forma part, tindran accés gratuït a aquest Saló per participar en totes les seves conferències, activitats i espais.

El 13 de juny (de 15 a 19 h) la Intercol·legial disposarà d’un espai especial per al networking interprofessional, on els professionals col·legiats podran publicitar per mitjà de 5 pantalles els seus projectes professionals i reunir-se en un espai amb 20 taules amb altres professionals que estiguin interessats en la proposta presentada.

Els col·legiats i col·legiades del COPEC interessats/des en participar en el Saló de l’Emprenedor Biz Barcelona, podran sol·licitar-ho al COPEC, enviant un correu a la secretaria copec@pedagogs.cat, fins el 7 de juny. S'haurà d'indicar en què es vol participar: (1) accedir amb una invitació al Saló i/o (2) participar en la sessió de networking interprofessional del 13 de juny. Passat el dia 7, des del COPEC es facilitarà al col·legiat/de un codi d’accés per a què pugui inscriure’s on-line a la web de BizBarcelona, sense cap cost.

Data de publicació: 28/5/2012